ColaboraNews. CooperArt Escola GROC. Cuadernos de viaje.

0
103

A l’Octubre del passat 2.022 varem signar amb L’Escola d’Art GROC de Barcelona un conveni per participar en el Programa d’innovació i transferència de coneixement CooperArt  des del qual es desenvolupen projectes de les Escoles d Art catalanes en col·laboració amb una entitat  o empresa amb finalitats educatives.

Aquest compromís de Col·laboració Educativa entre l’Escola d’Art i disseny GROC i Alas y Viento, en concret tenía  com objectiu el projecte ‘Quadern de Viatges II: Alas y Viento, Máscaras del Mundo’ i  consistía en crear un vídeo complementari de les exposicions d’Alas y Viento donant continuïtat al desenvolupament del vídeo/catàleg iniciat amb les primeres 10 màscares de la col·lecció amb ocasió del repte al Talent Creatiu i Empresa 2.021/2.022, sense tancar possibilitats d’ampliar aplicacions pràctiques diverses de comú acord. Els i les alumnes que es varen encarregar  de portar a terme el projecte han sigut els i les estudiants de 1er curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Audiovisuals i Fotografia.

El Professor responsable del projecte ha sigut Pere Mesquida i els professors responsables de portar a terme el projecte en Lluïsot Domenech (1ª fase d’il·lustració), Pol Brengaret (2ª fase de enregistrament digital i paginació) i en Pere Mesquida (3ª fase d’edició de vídeo). El alumnes autors constan als credits. Gracies macos!

En aquest enllaç teniu el brillant resultat ja enllaçat amb el primer quadern.

A què és una xulada?

                           ………………….

En Octubre del pasado 2.022 firmamos con L’Escola d’Art GROC de Barcelona un convenio para participar en el Programa de innovación y transferencia de conocimiento CooperArt desde el que se desarrollan proyectos de las Escuelas de Arte catalanas en colaboración con una entidad o empresa con fines educativos.

Este compromiso de Colaboración Educativa entre la Escuela de Arte y diseño GROC y Alas y Viento, en concreto tenía como objetivo el proyecto ‘Cuaderno de Viajes II: Alas y Viento, Máscaras del Mundo’ y consistía en crear un vídeo complementario de las exposiciones de Alas y Viento dando continuidad al desarrollo del vídeo/catálogo iniciado con las primeras 10 máscaras de la colección con ocasión del reto en el Talento Creativo y Empresa 2.021/2.022, sin cerrar posibilidades de ampliar aplicaciones prácticas diversas de común acuerdo. Los alumnos que se han encargado de llevar a cabo el proyecto han sido los y las estudiantes de 1er curso del ciclo formativo de grado superior de Gráfica Audiovisuales y Fotografía.

El Profesor responsable del proyecto ha sido Pere Mesquida y los profesores responsables de llevar a cabo el proyecto  Lluïsot Domenech (1ª fase de ilustración), Pol Brengaret (2ª fase de grabación digital y paginación) y Pere Mesquida (3ª fase de edición de vídeo). Los alumnos autores constan en los créditos. Gracias guapos

En este enlace tiene el brillante resultado ya enlazado con el primer cuaderno.

¿A qué es una chulada?

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí