ColaboraNews. «L’esperit del riu Ondara».

0
563

Ahir, dia 29 de juny, vam fer una conferència virtual amb la directora, el professorat i els alumnes de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega que van merèixer, dins del projecte Talent Creatiu i Empresa, el reconeixement d’Alas y Viento i Amics Unesco Barcelona. Es tractava d’anunciar la màscara que adquirim per incorporar a la Col·lecció Alas i Viento de Màscares del Món.

Van participar a la reunió la cap de Servei d’Ordenació d’Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya Olga Adroher i David Beltran, responsable de l’esmentat programa Talent Creatiu i Empresa.

La màscara que s’incorporarà a la col·lecció és «Esperit del riu Ondara», de Carla Puigderajols, una obra molt, molt original, basada en el teatre clàssic grec i els mascarons de Tàrrega, i que ja ha participat a l’obra TELMAH que es va representar al claustre de l’Escola.

El «preu», que varem idear amb el professorat d’E. A. Ondara, és finançar a Carla l’hostalatge i manutenció perquè faci un stage al Taller Sarandaca de Granollers, un espai creatiu multidisciplinari on es barregen l’escultura, la música, el teatre i el disseny de moda i on Ramon Aumedes, escultor, Pol Aumedes, músic, actor i artista. Mar Aumedes, dissenyadora de moda, i Francina Morell, confecció de vestuari. Creen gegants, capgrossos, espectacles tradicionals, vestuari teatral i escultures.

Moltes gràcies a Sarandaca i… Enhorabona!

    ————————————

Ayer, 29 de junio, hicimos una conferencia virtual con la directora, profesorado y alumnos de la Escuela de Arte Ondara de Tárrega que merecieron, dentro del proyecto Talent Creatiu i Empresa, el reconocimiento de Alas y Viento y Amics Unesco Barcelona. Se trataba de anunciar la mascara que adquirimos para incorporar a la Colección Alas y Viento de Máscaras del Mundo. 

Participaron en la reunión la Cap de Servei d Ordenació d Ensenyaments de Régim Especial del Departament d Educació de la Generalitat de Catalunya Olga Adroher y David Beltran, responsable del citado programa Talent Creatiu i Empresa.

La máscara que se incorporará a la colección es » Esperit del riu Ondara», de Carla Puigderajols, una obra muy, muy original, inspirada el el teatro clásico griego y los «mascarons» de Tárrega y que ya ha participado en la obra TELMAH que se representó en el claustro de la Escuela. 

El «precio», que ideamos con el profesorado de E. A. Ondara, es financiar a Carla el hospedaje y manutención para que realice un stage en el Taller Sarandaca de Granollers, un espacio creativo multidisciplinar en el que se mezclan la escultura, la música, el teatro y el diseño de moda donde Ramon Aumedes, escultor, Pol Aumedes, músic, actor i artista. Mar Aumedes, dissenyadora de moda, y Francina Morell, confecció de vestuari. Crean gigantes, cabezudos, espectáculos tradicionales, vestuario teatral y esculturas. 

Muchas gracias a Sarandaca y… ¡Enhorabuena! 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí