ColaboraNews. Reconeixements Talent Creatiu i Empresa 2.022/2.023. Reconocimientos Talent Creatiu i Empresa 2.022/2.023.

0
401

El passat dia 5 de Maig es va celebrar la «VII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny» organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i es van fer públics els Reconeixements «Talent Creatiu i Empresa» del curs 2.022/2.023 projecte en el qual participem en col·laboració amb AMICS per a la UNESCO de Barcelona.

El nostre Reconeixement fou, ex aequo, per als alumnes participants de les Escoles d’Art de Tàrrega i Olot. La primera, l’E.D Ondara, va realitzar un treball magnífic i transversal sobre les màscares larvàries amb el resultat final d’un VIDEOART DOCUMENTAL.

La segona, l’E.A. Olot va crear una «bèstia de foc» anomenada BORU BORU que serà un nou element de la faràndula d’Olot i que participarà en properes edicions de les Festes del Tura.

Enhorabona nois i noies!

 

************************************

El pasado día 5 de Mayo se celebró la «VII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny» organizada por el Departamento d’Educació de la Generalitat de Catalunya y se hicieron públicos los Reconocimientos «Talent Creatiu i Empresa» del curso 2.022/2.023 en el que participamos en colaboración con AMICS per a la UNESCO de Barcelona.

Nuestro Reconocimiento fué, ex aequo, para los alumnos participantes de las Escuelas de Arte de Tàrrega y Olot. La primera, la E.D Ondara, realizó un magnífico y transversal trabajo sobre las máscaras larvarias con el resultado final de un VIDEOART DOCUMENTAL. La segunda, la E.A. Olot creó una «bestia de foc» llamada BORU BORU que será un nuevo elemento de la farándula de Olot y que participará en próximas ediciones de las Festes del Tura.

¡Enhorabuena chicos/as!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí