ColaboraNews. Reconeixements Talent Creatiu i Empresa 2.023/2.024. Reconocimientos Talent Creatiu i Empresa 2.023/2.024.

0
85

El passat 16 d’abril es va celebrar la gala virtual de lliurament de Reconeixements Talent Creatiu i Empresa curs 2.023-2.024.

Aquest és el cartell dissenyat com a imatge de la Mostra Permanent de la col·lecció Alas y Viento a la seu d’AMICS de la UNESCO Barcelona que va obtenir més puntuació de la comissió que valorava el nostre repte d’aquest any i que, per tant, va merèixer el nostre Reconeixement.

L’autor Pol Guerrero, de l’E.A. Arsenal de Vilafranca del Penedès el va anomenar “L’art d’emmascarar” A què és xulo?

Un altre curs participant en aquest programa amb intens treball i grans satisfaccions. Moltes gràcies a tot els alumnes participants, docents i Departament dEducació de la Generalitat de Catalunya.

Salut


 

El pasado 16 de Abril fue la gala virtual de entrega de Reconocimientos Talent Creatiu i Empresa curso 2.023-2.024.

Este es el cartel diseñado como imagen de la Muestra Permanente de la colección Alas y Viento en la sede de AMICS de la UNESCO Barcelona que obtuvo mayor puntuación de la comisión que valoraba nuestro reto de este año y que, por tanto, mereció nuestro Reconocimiento.

El autor Pol Guerrero, de la E.A. Arsenal de Vilafranca del Penedès lo llamó “L’art d’enmascarar” ¿A qué es chulo?

Otro curso participando en este programa con intenso trabajo y grandes satisfacciones. Muchas gracias a todo los alumnos participantes, docentes y Departament d Educació de la Generalitat de Catalunya.

Salud

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí