ColaboraNews. Repte Alas y ColaboraNews. Reto Alas y Viento/AUB con la Generalitat de Catalunya, Departament d’Educació. Talent Creatiu i Empresa (2ª parte)

0
1708

El dia 1 de desembre de 2021 ens vam trobar amb els docents i alumnes de les 16 escoles d’art que estan treballant en el repte Alas y Viento/Amics Unesco Barcelona. Ha estat la primera jornada de seguiment de projectes dins del Programa Talent Creatiu i Empresa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Fins ara han passat unes setmanes intenses de visites a la mostra de la col·lecció i contactes diversos amb molts alumnes i professorat que, sincerament, m’han sorprès per la implicació i alt nivell que estan esmerçant en aquest projecte.

En la reunió de seguiment també hi va haver molt d’interès i nivell. Dues sessions maratonianes, 5 hores de reunió virtual amb la presentació de gairebé 100 projectes plens d’il·lusió que m’han deixat exhaust i al·lucinat. I això segueix.

El mes de març vinent tindrem la segona jornada de seguiment i, el mes de maig, ja tindrem els lliuraments definitius dels projectes. Em serà molt difícil per decidir un «guanyador». Vull expressar les meves felicitacions més entusiastes a professorat, alumnat i responsables de la Direcció General de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya.

Quina feinada!

El primero de Diciembre, nos encontramos con los docentes y alumnos de las 16 Escuelas de Arte que están trabajando en el reto Alas y Viento/AUB. Ha sido la primera jornada de seguimiento de proyectos dentro del Programa Talent Creatiu i Empresa del Departament d’Educació de la Generalitat. 

Hasta aquí han pasado unas semanas intensas de visitas a la muestra de la colección y contactos varios con muchos alumnos y profesores que, sincerísimamente, me han sorprendido por la implicación y nivelazo que están volcando en este proyecto. 

En la reunión de seguimiento, más de lo mismo: interés y nivel. Dos sesiones maratonianas, 5 horas de encuentro virtual con la presentación de casi 100 proyectos llenos de ilusión que me han dejado exhausto y alucinado. Y esto sigue.

En marzo tendremos la segunda jornada de seguimiento y, en mayo, ya encaramos entregas de proyectos definitivos. Me las voy a ver negras para decidir un «ganador». De entrada, mis mas entusiastas felicitaciones a profesores, alumnos y responsables de la Direcció General de Formació Profesional de la Generalitat.

¡Vaya currada!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí