ColaboraNews: Talent Creatiu i Empresa 2.022/2.023. Entrega de treballs.

0
302

El passat 15 febrer 2023 ens varem trobar en conferència virtual amb els alumnes de les 10 Escoles d’Art de Catalunya que van lliurar els gairebé 50 treballs que han realitzat en resposta al nostre repte Alas i Viento/Amics per la UNESCO Barcelona 2.022/2.023. Ara toca valorar les obres presentades i el 5 de maig anunciarem Reconeixement i Mencions.

Què difícil! Si l’any passat ja va ser complicat per a nosaltres complir els requeriments del programa en el sentit de donar a un sol treball un “Reconeixement” i limitar el màxim possible les “Mencions”, aquest curs ens és casi impossible. La qualitat dels treballs presentats ha estat altíssima en la majoria d els casos. A partir del repte de la creació d’una obra en qualsevol disciplina artística inspirada en la col·lecció de màscares Alas i Viento ens han presentat vídeos, escultures, elements de farándula catalana, experiments pedagògics amb màscares larvàries, pintures, vestits, joies…Què difícil!

…………………………..

El pasado 15 de febrero de 2023 nos encontramos en conferencia virtual con los alumnos de las 10 Escuelas de Arte de Cataluña que entregaron los casi 50 trabajos que han realizado en respuesta a nuestro reto Alas y Viento/Amigos por la UNESCO Barcelona 2.022/2.023 . Ahora toca valorar las obras presentadas y el 5 de mayo anunciaremos Reconocimiento y Menciones.

¡Qué difícil! Si el año pasado ya fue complicado para nosotros cumplir con los requerimientos del programa en el sentido de dar a un solo trabajo un “Reconocimiento”, y limitar lo máximo posible las “Menciones”, este curso es casi imposible. La calidad de los trabajos presentados ha sido altísima en la mayoría de casos. A partir del reto de la creación de una obra en cualquier disciplina artística inspirada en la colección de máscaras Alas y Viento nos han presentado vídeos, esculturas, elementos de farándula catalana, experimentos pedagógicos con máscaras larvarias, pinturas, vestidos, joyas… ¡Qué difícil!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí